Elektrische haarden showroom

Zeg nou zelf, heeft u nu echt een goed beeld van elektrische haarden die u online ziet? Ziet u de verschillen nog?
Waarschijnlijk niet. Kom daarom langs in onze showroom in Almere waar u alle topmerken bij elkaar ziet. Wij hebben meer dan 70 haarden opgesteld in de showroom. Vergelijk alle haarden en ontdek uw ideale haard. U zult zien dat u tot een andere keus komt dan "online" via de website.
Een haard koop je voor een langere periode en is een flinke uitgave, dan kies je toch niet zomaar iets van internet. Nee, u wilt een weloverwogen keuze kunnen maken uit alle haarden die er in de markt te koop zijn. Onze adviseurs helpen u graag op weg met het vinden van uw droomhaard.

Haard Experience Center

Ons assortiment in de showroom bestaat uit inzethaarden (de kleinere afmetingen), de lange wandhaarden onder een televisie (diverse lengtematen cinewall haarden), panoramische 3D inbouwhaarden (bekijk een front, een hoekhaard en een driezijdige sfeerhaard), hanghaarden (makkelijk eenvoudig zelf ophangen), Opti-myst waterdamp haarden, bio-ethanol haarden en moderne en landelijke schouwen (inclusief een haard).

 

Bezoek onze toonzaal

Bent u op zoek naar een haard of kachel? Dan bent u bij Sfeerhaarden Expert aan het goede adres. In onze ruim opgezette haarden showroom hebben wij meer dan 75 haarden en kachels (brandend) opgesteld staan. Kom langs en laat u niet alleen adviseren, maar vooral ook inspireren door ons grote aanbod.

Openingstijden elektrische haarden showroom

Bekijk hier de actuele openingstijden van het Haard Experience Center in Almere.
Geen afspraak nodig, er is altijd een adviseur om u te helpen. U bent van harte welkom!

Waar vindt u ons?
De Striptekenaar 34
1336 CM ALMERE BUITEN
Nederland

Een haarden adviseur spreken?

Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur op onderstaand telefoon nummer:
Afdeling verkoop +31-515-781069