Aflamo Royal 127cm

Cheminee électrique Aflamo

Dimplex ignite XL 50

led sfeerhaard aan de muur

Aflamo Royal 127cm - Laagste prijs

Aflamo Royal 1127mm - Nieuwste model

Prachtige sfeerhaard met een dun zwart kader om de haard. Dit geeft een exclusieve uitstraling aan de haard.
De Royal 127 is een elektrische haard met een uitgebreid kleurenpallet. Zo kunt u de vlammen in wel 5 verschillende kleuren instellen.
Onder de houtstammen heeft de Royal nog 10 extra kleuren om in te stellen, zo heeft u voor ieder moment van de dag de juiste sfeer en ambiance.

De kleuren van de vlam zijn bij schemer en daglicht goed zichtbaar zodat u deze inbouwhaard 24 uur per dag kunt gebruiken.
In het najaar kan het nog eens fris zijn, in dat geval kunt u de ingebouwde verwarming gebruiken. De kachel met 1500watt Power Heat blaast heerlijke warme lucht in uw woonkamer of slaapvertrek.

De multifunctionele afstandsbediening met LCD scherm zorgt dat u de inzethaard makkelijk en eenvoudig kunt bedienen.

+ Strak design sfeerhaard
+ Meerkleurig vlambeeld
+ Volledig LED
+ Energiezuinige Eco uitvoering
+ Power Heat kachel verwarming 1,5 Kw
+ Afstandsbediening met LCD scherm

bestel order electric fireplace cheminee electric

Elektrische haard

Sfeerhaardenexpert is de Expert op het gebied van elektrische sfeerhaarden en schouwen. Wij kennen als geen ander alle elektrische haarden in de markt verkrijgbaar. Populair op dit moment zijn de brede elektrische inbouwhaarden, variërend in afmeting van 92cm tot wel 255cm. De Aflamo Majestic is de aller langste haard met 255cm. Inbouwhaarden zijn makkelijk te monteren in een zelfgemaakte voorzetwand van bijvoorbeeld MDF of gips. Omdat er geen warmte bij vrijkomt zoals bij een houthaard of gashaard hoeft u geen rekening te houden met dure en speciale warmte werend materiaal. Een ander voordeel van een elektrische kachel is dat u geen afvoerbuizen door uw huis hoeft te plaatsen.

Televisiewanden

Een elektrische haard van Sfeerhaardenexpert kunt u eenvoudig zelf plaatsen of vraag uw aannemer in de buurt. U zult zien dat de kosten voor inbouw van een elektrische haard heel veel voordeliger is dan van een houthaard of gashaard. De CineWall is een schitterende opstelling als u bijvoorbeeld over weinig ruimte beschikt. U plaats in dit geval de televisie boven de elektrische haard. De Aflamo Majestic serie en de Aflamo Royal serie zijn hiervoor uitermate geschikt en het meest verkocht. Welke inbouwhaard u kiest hangt van uw tv af. Wij adviseren u een tv-haard te kopen die iets breder is dan de TV zelf, dit staat toch een stuk fraaier.

Heeft u nog vragen of wilt u een haard bestellen, bel dan één van onze gespecialiseerde verkopers. Telefoon +31 515 781069

✅ Beste merken  ✅ Beste service ✅ Laagste prijs NL & BE  

 

We sell modern electric fires | Wir verkaufen moderne elektrokamine | Nous vendons des cheminées modernes