Elektrische haard Antwerpen

Bent u op zoek naar een elektrische haard in de buurt van Antwerpen?
Sfeerhaardenexpert bezorgt uw sfeerhaard veilig en snel op elk gewenst adres in België, ook in Antwerpen. 

Bij aflevering betalen?
Wij vinden het geen enkel probleem als u bij bezorging van uw bestelling in Antwerpen wilt betalen. U wilt eerst controleren en dan betalen, heel begrijpelijk. Bij contante betaling kiest u 'rembours' in onze webwinkel, maar u kunt uiteraard ook veilig met Bancontact betalen.

Kleine inzethaard
Sfeerhaardenexpert is dé grootste specialist in elektrische haarden en schouwen. Onze kleinste inzethaard, Aflamo LED40, past vaak wel in een houthaard of houtkachel die u al lange tijd niet meer gebruikt. Een elektrische inzethaard zorgt dan gelijk voor gezelligheid en geeft uw living ambiance. Alle haarden van Aflamo hebben een kachel verwarming welke heerlijk behaaglijke warme lucht in uw living blaast.

Lange haarden onder TV
De trend van de komende jaren is een brede elektrische inbouwhaard onder uw televisie. Sfeerhaardenexpert heeft een ruim assortiment wandhaarden voor inbouw in een voorzetwand. Een televisiewand of Cinewall is eenvoudig zelf te maken van latten en MDF. U kunt ook een klussenbedrijf inhuren om u te assisteren bij het maken van een TV-wand. Ruime keuze inbouwhaarden van 66cm tot wel 254cm lang.

Meer dan 200 elektrische haarden
Sfeerhaardenexpert biedt u in Antwerpen de beste merken zoals Dimplex, Aflamo, Faber, Tagu, Modern Flames, Charlton & Jenrick en Amantii. Ook waterdamp haarden van Xaralyn kunt u bij ons bestellen. U kunt uw elektrische haard via de Nederlandse webwinkel bestellen, waarna wij een afspraak met u maken voor bezorging. De bijdrage in onze eigen bezorgdienst is maar 1 euro, u vindt het echt nergens goedkoper. 

De goedkoopste elektrische haarden en schouwombouw in Antwerpen vindt je bij Sfeerhaardenexpert.be